مجله

ارتباط بین اختلال مغزی و خواب ناآرام

اختلال مغزی و خواب با یکدیگر رابطه مستقیمی دارند و در صورتی که شما دچار اختلال مغزی باشید نمی توانید خواب آرامی را تجربه کنید. محققان در سال های اخیر تحقیقات بسیار زیادی را در این زمینه انجام داده اند که ما تصمیم داریم در این مطلب بیشتر و به صورت جزئی تر درباره این تحقیقات و همینطور نتایج آن ها صحبت کنیم. بنابراین اگر شما نیز جزو افرادی هستید که نمی توانید خوابی آرام را تجربه کنید به شما توصیه می کنیم حتما این مطلب را به دقت مطالعه کنید تا بتوانید اطلاعات زیادی در این خصوص بدست بیاورید.

اختلال خواب چیست؟

تمامی ما انسان ها تا به حال رویاهای بسیار زیادی را دیده ایم که برخی از این رویاها را به خاطر داریم و بسیاری از آن ها را نیز به خاطر نمی آوریم. انسان در طول شب رویاهای تلخ و شیرین بسیار زیادی را می بیند که این موضوع نشان می دهد که مغز انسان در زمان خواب نیز به شدت در حال فعالیت است. با این حال برخی از افراد همراه با مشاهده این رویاها ممکن است دچار برخی از اختلالات نیز شوند که به همین دلیل نمی توانند خواب راحتی را داشته باشند. این اختلالات ممکن است به شکل های مختلف خود را به نمایش بگذارند، به عنوان مثال برخی از افراد ممکن است زمانی که به خواب عمیق فرو می روند شروع به حرف زدن کنند و یا برخی از افراد حتی ممکن است بعد از آن که به خواب عمیق فرو رفتند شروع به راه رفتن کنند که این موضوع می تواند مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.

اختلال مغزی و خواب

یک آمار بسیار جالب در رابطه با اختلال مغزی و خواب

مسئله ارتباط بین اختلال مغزی و خواب به قدری در سال های اخیر عجیب و جالب بوده است که محققان بسیار زیادی فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده اند و تحقیقات مختلفی را در این زمینه انجام داده اند که شاید بتوان گفت یکی از مهم ترین نتایجی که از این تحقیقات گرفته شده است این است که تقریبا 80 درصد از انسان های کره زمین دچار اختلال در خواب هستند و نمی توانند خواب راحتی را تجربه کنند. بله درست است 80 درصد از انسان های کره زمین، این آمار بسیار عجیب و جالب است که نشان می دهد انسان های زیادی در دنیا هستند که دچار مشکل اختلال مغزی و خواب نا آرام می باشند، البته توجه داشته باشید این موضوع در بیشتر این افراد خطر آفرین نیست و هیچ مشکلی نیز ندارد، اما گاهی اوقات نیز این  اختلال مغزی و خواب نا آرام می تواند مشکل ساز شده و در آینده فرد را دچار بیماری هایی مانند پارکینسون کند.

اختلال مغزی و خواب

روند تحقیقات دانشمندان در خصوص اختلال مغزی و خواب

همانطور که قبلا نیز بیان کردیم تحقیقات بسیار زیادی در خصوص ارتباط بین اختلال مغزی و خواب وجود دارد، در دانشگاه تورنتو محققان علوم اعصاب تحقیقات گسترده ای را در این زمینه انجام داده اند، نتیجه یکی از این تحقیقات این بوده است که به صورت کلی دسته ای از سلول های بدن هستند که وظیفه آن ها دقیقا مربوط به رویاهای ما می باشد، آن ها نام این سلول ها را عصب های فعال خواب نامیده اند که با کمک آن ها می تواند اطلاعات زیادی در خصوص ارتباط بین اختلال مغزی و خواب بدست آورد. دکتر جان پور یکی از بزرگترین محققانی است که در این زمینه فعالیت های زیادی را انجام داده است، او به همراه همکارانش موفق شده است که مراحل رویا دیدن را به راحتی با استفاده از همین سلول ها کنترل کند و نتیجه این کنترل و تحقیق نیز این بوده است که فعالیت این سلول ها می تواند باعث شود که انسان به یک خواب راحت دست پیدا کند.

اختلال مغزی و خواب

نتایج تحقیقات صورت گرفته در این زمینه

نتایج این تحقیقات تا حدود زیادی باعث حل مشکلات مربوط به ارتباط بین اختلال مغزی و خواب ناآرام شده است، محققان دریافتند که می توان با استفاده از این سلول ها بیماری هایی همچون پارکینسون که در اثر اختلال مغزی در انسان به وجود می آید را درمان کرد و از این پس تا حدودی شاهد کاهش بیماری اختلال مغزی و خواب نا آرام خواهیم بود. توجه داشته باشید که این روش یک روش بسیار جدید است که تا به حال به صورت گسترده بر روی بیماران انجام نشده است ولی محققان امیدوار هستند که بتوانند به زودی آن را بر روی تعداد بسیار زیادی از بیماران که دچار بیماری اختلال مغزی و خواب بد و نا آرام هستند انجام دهند و آنها را درمان کنند. نکته بسیار مهم دیگری که باید در خصوص این تحقیقات بدانید این است که دانشمندان در این زمینه اعتقاد دارند که در آینده ای نه چندان دور بیماری جدیدی به نام اختلال خواب علائم هشدار دهنده گریبانگیر این افراد خواهد شد که سعی دارند تا بتوانند برای این بیماری نیز راه حل های مناسبی را بیابند.

اختلال مغزی و خواب

پیشگیری از سرطان با استفاده از همین روش درمانی

یک نکته بسیار جالب که در خصوص درمان اختلال مغزی و خواب ناآرام وجود دارد این است که با استفاده از روش درمانی که برای حل این مشکل استفاده می شود می توان از پیشرفت بیماری هایی که در حال حاضر درمانی برای آنها وجود ندارد مانند سرطان جلوگیری کرد، بله واقعیت دارد! در صورتی که شما بتوانید بیمار خود را قبل از پیشرفت بیماری به پزشکان معرفی کنید آن ها می توانند با استفاده از این روش درمانی اقدام به درمان این بیماری کنند البته در صورتی که بیماری پیشرفت نکرده باشد و وضع بیمار وخیم نباشد.

نکاتی دیگر در خصوص ارتباط اختلال مغزی و خواب

به صورت کلی روند این ارتباط بین اختلال مغزی و خواب به این شکل است که به صورت عادی زمانی که شما به خواب می روید مغز باعث می شود تا عضلات شما دچار فلجی موقت شوند که این موضوع به شما کمک می کند تا بتوانید خوابی آرام و عمیق را تجربه کنید و به همین دلیل است که کیفیت خواب شما بالاتر می رود، اما زمانی که شما دچار اختلال مغزی می شوید این اختلال از فلج شدن موقت عضلات جلوگیری می کند و به همین علت است که معمولا افرادی که دچار این اختلال می شوند نمی توانند خواب راحتی را تجربه کنند و معمولا بعد از بیدار شدن از خواب نیز احساس خستگی شدیدی خواهند داشت.

اختلال مغزی و خواب

باید توجه داشته باشید نکات مربوط به ارتباط اختلال مغزی و خواب یکی از موارد مهم در سلامت انسان می باشد شما عزیزان می توانید در این زمینه با مشاوران داتیس در ارتباط باشید جهت مشاهده محصولات داتیس نیز می توانید به قسمت محصولات مراجعه کرده و اطلاعات بیشتری درباره هر یک کسب کنید .

برای مشاهده انواع تشک های استاندارد و طبی و طبی-فنری داتیس کافی است کلیک کنید:

نظرات (14)